Nedtelling til start


tirsdag 1. september 2009

Elektrisk anlegg


Bort med alt man ikke trenger !!
Den som intet våger osv.....
Da er tiden inne for å rense opp i ledninger som bare "er i veien". Utrolig hvor mye man trengte på midten av 80 tallet... Gear indikasjoner, turtall, blinke til høyre og venstre, tenningsperre hvis støtten er nede, tute, lys både foran og bak. Alt dette klippes bort. Jeg skal sitte igjen med tenning og coil, oljetrykk-lys og nøytral lampe. I tilegg monteres shift-light og påbudt dødmanns-bryter ( fiffi navn egentlig )

5 kommentarer:

  1. Skal flytte alle komponenter 30 cm bakover under setedelen. Dette er ikke nødvendig, og skaper endel exstra bry... Men har sett at dette er noe de "store gutta" gjør, så la oss prøve ;o)

    SvarSlett
  2. Fikk tid til litt mekking i går kveld også, etter en "kaffetur" til Vormsund med kawa'n. Fikk tilpasset platen som komponentene skal festes på og som samtidig fungerer som skjerm over bakhjulet. Skal borre to tuneller som ledningene skal gå igjennom. Begynner vel med "klipp og lim" på det elektriske i kveld håper jeg.

    SvarSlett
  3. Driver nå med å forlenge ledningsnettet slik at alle komponentene får plass under setet/over bakhjulet. Når alt er samlet i strømper og festet blir det en prøvestart for å se om ting funker. Neste stepp blir å lage et enkelt "dashbord" med turtelleren fra gsxr'n, olje og nøytral lampe samt shiftlight.

    SvarSlett
  4. Er hjemme fra jobb i dag og pleier syke barn... Ble ferdig med bakskjerm/komponentbord sent i natt. Er snart ferdig med å tre alle ledningene i strømper dit de skal. Måtte lakkere platen i rizla-fargene for å få litt inspirasjon :o) Kommer til å gå vidre til baksvingen og bygge om brems, lakkere felgen sort og tilpasse høyden/bakkeklaring

    SvarSlett
  5. her er jeg så og si i mål. Skal bare samle litt bak styrekåpen når instrumentpanelet er ferdig bygget/tilpasset

    SvarSlett