Nedtelling til start


tirsdag 18. august 2009

Forstilling


Til venstre - 1983 Suzuki gsx 750 es forstilling
Til høyre - 1985 Suzuki gsx 750 R forstilling
Jeg har en R forstilling liggenes. Denne vil jeg bruke da den er litt mere solid og stabil (håper jeg ). Den er også endel kortere, noe som passer bra siden sykkelen skal bygges så lav som mulig

7 kommentarer:

  1. R-forstillingen passet bra i ES rammen, Men :
    Jeg hadde håpet at jeg kunne bruke ES fremhjulet som er 16", men bremser osv passet ikke og blir for innviklet og bygge om, så jeg får gå for orginale 18"

    SvarSlett
  2. Har begynt tilpassing av fremhjulet. Siden speedometer-klokken er fjærnet må jeg lage en hylse. Fant etterhvert ut at hjul-lagrene var utslitte. Lagrene fra es passet over. Var et jævlig slit å få lagrene ut av R-felgen

    SvarSlett
  3. Har laget nye avstandshylser innvendig i gaffelbena som er 15 mm lengre en orginale, for å gjøre forstillingen litt stivere. Ene gaffelbenet virket litt rart.... Får håpe det bare er min "tekniske angst" som spiller meg et puss.... Var mildt sagt kronglete å få skrudd gaffelbena sammen når fjærene ble så stramme.... Har fylt på 4,5 dl olje i hvert ben.

    SvarSlett
  4. ... Sukk - Nå får man svi for at gsx 750 r'n har ligget demontert i esker i 10 år. Stemplene i bremsekaliperne har satt seg fast. Må ta en "lett" overhaling av disse også. Lager også en ny bro i mellom gaffelbena som er litt tykkere enn orginalt. Igjen for å få det litt stivere foran.

    SvarSlett
  5. Streetfighter-styrekronen som ble kjøpt fra en svensk styrekrone-freser ved navn Mickahel passet flott og dragbar-styret ligger pent på toppen :o)

    SvarSlett
  6. jeg er ikke sint... bare veldig veldig veldig VELDIG skuffet !!! gsx 750 r forstillingen er skjev som et juletre rundt påsketider.... Tipper siste eier har trynet med den. Takk skal du ha. Der tok prosjektet en ny vending...

    SvarSlett
  7. Det er høyre -nedre -gaffelben som har fått seg en trøkk og er ca 10 mm ute av posisjon. Jeg skal prøve å rette det, men faren for at det knekker er overhengende. Dette var kjipt, men kampen er ikke tapt.

    SvarSlett